A line up of a woman wearing the same fluffy, pink jumper

Tips voor de verzorging van wol

  • Als u op zoek bent naar een wasmachine of droger, kies er dan een apparaat met het 'Woolmark Blue' of 'Woolmark Green' certificaat.
  • Hang geweven kleding, zoals jassen, op een hanger die met stof is bekleed. Leg wollen truien en vesten opgevouwen in de kast.
  • Was kledingstukken voordat u ze in de kast legt en bescherm uw wollen stukken tegen motten met lavendelzakjes of mottenballen.

Woolmark certificering

Onze nieuwste drogers zijn ontworpen om kleding perfect en gelijkmatig te drogen en tegelijkertijd te voorzien van de beste zorg. Zelfs bij delicate kledingstukken zoals wol, zorgen we dat uw kleding langer meegaat en zacht blijft aanvoelen.

Woolmark is het bekenste textiel merk ter wereld. Het merk is eigendom van The Woolmark Company, 's werelds meest vooraanstaande organisatie op het gebied van wollen producten. 

Witte wollen trui 
Geavanceerde technologieën zoals onze warmtepomptechnologie en het unieke DelicateCare systeem zorgen voor een ultieme combinatie van behoedzaam drogen en extreme energie-efficientië.

The DelicateCare tumble dryer in a laundry room

DelicateCare
Elke stof heeft een andere verzorging nodig. De nieuwste DelicateCare drogers zijn ontwikkeld om al uw kleren te verzorgen, zelfs de meest delicate kledingstukken zoals wol en zijde
Ontdek DelicateCare
Hand touching blue, flowing silk.

Droog zijde zonder zorgen
Bekijk onze tips en kom meer te weten over hoe u zijde het beste kunt behandelen voor kleurbehoud, glans en vorm. 
Lees meer

 

Selecteer bestemming

Sluiten
 
Naar een vriend(in) verzenden

Naar meer vrienden verzenden

Bekijk een voorbeeld van deze e-mail Beste, ik zag dit apparaat op de website van Electrolux en misschien ben je hierin wel geïnteresseerd.

Sluiten