10 jaar motorgarantie

De Inverter Motor van Electrolux  apparaten is in veel opzichten bijzonder. De motor zorgt voor de beste prestaties en doet zijn werk in alle stilte. Perfecte wasverzorging en optimaal gebruiksgemak garanderen dat u jarenlang plezier heeft van uw apparaat.

De kracht van de Inverter Motor

De Inverter Motor is het innovatieve hart van onze apparaten. Deze werkt stiller, heeft een langere levensduur en maakt betere wasresultaten in minder tijd mogelijk. De motor is nieuw ontworpen en functioneert zonder de gebruikelijke koolborstels. Het ontbreken van deze aan slijtage onderhevige onderdelen leidt tot een gegarandeerd langere levensduur.


Maar liefst 10 jaar garantie

Onze nieuwe koolborstelloze Inverter Motor is door en door getest. Op prestaties, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Gedurende de extra lange levensduur kunt u dan ook rekenen op een absoluut zorgeloos gebruik van uw Electrolux apparaat met Inverter Motor. Mocht er onverhoopt toch een mankement aan de motor optreden, dan wordt op vertoon van de aankoopnota buiten de standaard fabrieksgarantie de Inverter Motor kosteloos geleverd en worden voorrijkosten en arbeidsloon van de servicemonteur voor het vervangen van de motor in rekening gebracht tegen het op dat moment geldende tarief. Tijdens de standaard garantieperiode zijn de algemene Electrolux garantiebepalingen van toepassing.


Automatisch 10 jaar garantie

Vanaf 1 april 2012 is het voldoende om uw aankoopbewijs te overleggen om in aanmerking te komen voor deze 10 jaar garantie. Bij een eventueel servicebezoek dient u de aankoopnota aan de monteur te tonen.

Deze 10 jaar motorgarantie is alleen geldig op modellen uit het Nederlandse assortiment.

 
Naar een vriend(in) verzenden

Naar meer vrienden verzenden

Bekijk een voorbeeld van deze e-mail Beste, ik zag dit apparaat op de website van Electrolux en misschien ben je hierin wel geïnteresseerd.

Sluiten