Veelgestelde vragen

Vragen wasmachines

1. Kan ik mijn wasmachine op een warmwater aansluiting aansluiten?
Technisch gezien is het mogelijk om water van maximaal 65 graden toe te
voeren via het inlaatventiel. Wastechnisch is adviseren wij het liever niet omdat de wasprogramma's niet constant warm water gebruiken. Het toevoegen van heet water kan een slecht wasresultaat opleveren, bijvoorbeeld eiwit inwerking van vlekken waardoor een vlek nooit meer is te verwijderen.
Zowel de voorladers als de bovenladers zijn gemaakt om aangesloten te worden op een koudwater aansluiting. De wasprogramma's zijn dan ook zo afgesteld om hiermee een perfect wasresultaat te behalen bij een zo laag mogelijk energieverbruik.
Samengevat is het niet verstandig om een warmwateraansluiting op een voor- of
bovenlader te gebruiken.

2. Ik kan mijn wasmachine niet op de website vinden.
Wij hebben alleen onze lijnmodellen op de website staan. Speciale modellen
staan er niet op. Wij adviseren u contact op te nemen met uw handelaar.

3. Hoe kan ik nagaan hoe oud mijn apparaat is?
Dit kunt u doen met behulp van het serienummer op het typeplaatje. Het eerste cijfer geeft het jaartal aan en het tweede en derde cijfer geven de productieweek aan. Bijvoorbeeld 13500016 : week 35 in 2001.

4. Ik heb een foutcode op mijn wasmachine. Wat betekent dat?

Op deze site vindt u een vragenboom die u helpt om zelf de storing op te lossen. Mocht dit niet lukken kunt u aan het einde van de vragenlijst online het bezoek van een service technicus aanvragen.

 
Naar een vriend(in) verzenden

Naar meer vrienden verzenden

Bekijk een voorbeeld van deze e-mail Beste, ik zag dit apparaat op de website van Electrolux en misschien ben je hierin wel geïnteresseerd.

Sluiten