Service & Contact

Afwasmachines

Vandaag de dag verbruiken de efficiëntste afwasmachines van Electrolux 12 liter water per lading - een vermindering van 37% in de laatste 10 jaar. In een gemiddeld huishouden kan de afwasmachine het waterverbruik tot 80% verminderen in vergelijking met handmatig afwassen.

Zoutverbruik
Stem de zoutdosering af op de lokale waterhardheidniveaus. Waarom is dit belangrijk? Omdat uw afwasmachine een gelijk niveau van waterhardheid nodig heeft om uw vaat perfect te reinigen.

Automatisch programma
U hoeft zich geen zorgen te maken over het juiste afwasprogramma, laat de afwasmachine de juiste keuze maken. De afwasmachine zal de tijd, temperatuur, het water en de energie instellen op basis van de hoeveelheid en de vuilgraad zodat de vaat zo efficiënt en effectief mogelijk wordt gereinigd. Temperatuurvariatie van 45 °C tot 70 °C, zowel geschikt voor glazen als pannen.

Fuzzy logic
Door gebruik te maken van Fuzzy Logic kan uw Electrolux afwasmachine de hoeveelheid vaat bepalen. De tijdsduur en het watergebruik worden dan overeenkomstig ingesteld zodat er niet teveel water wordt gebruikt. U kunt er nu op rekenen dat uw afwasmachine, met een volle of een halve lading zich steeds aanpast.

Stand-by
Schakel uw afwasmachine uit tussen wasbeurten. Door op stand-by te staan, verbruikt u onnodig stroom.

Onderhoud
Uw Electrolux blijft in perfecte conditie als u regelmatig onderhoudsmiddelen gebruikt. Kijk in de webshop voor meer informatie.


 
Naar een vriend(in) verzenden

Naar meer vrienden verzenden

Bekijk een voorbeeld van deze e-mail Beste, ik zag dit apparaat op de website van Electrolux en misschien ben je hierin wel geïnteresseerd.

Sluiten