Service & Contact

Wasmachines

Velen geloven nog in de mythes dat warm(er) wassen en meer wasmiddel gelijk staan aan schonere was.

Kies uw wasmiddelen verstandig
Was uw kleren op temperaturen lager dan 65 °C en zorg ervoor dat u wasmiddelen gebruikt die optimaal werken bij lagere temperaturen.
Pas uw dosering aan op de vuilgraad van de was en op de lokale waterhardheidniveaus. Uw waterbedrijf kan u hierover adviseren. 
Door eventuele vlekken vooraf te behandelen, kan het wasgoed op lagere temperaturen worden gewassen.

Moderne, milieubewuste wasmiddelen zoals compacte wasmiddelen blijken effectief te zijn. Ook hogere temperaturen zijn niet langer nodig bij deze compacte wasmiddelen.

Denk ook aan
Het toevoegen van een extra shirt aan uw lading. Te veel wasprogramma's worden gebruikt voor te weinig wasgoed. 

Schakel uw wasmachine uit tussen de wasbeurten - de stand-by-functie verbruikt onnodig energie. Vermijd indien mogelijk de voorwascyclus. 

Controleer en reinig regelmatig de filters en pompen van de wasmachine. 

Laat de kleren goed centrifugeren voordat u ze droogt. Als u kleren binnenshuis ophangt, drogen ze dankzij de warmte in huis. Hoe hoger de centrifugeersnelheid, hoe sneller de was droog is en dus minder energie verbruikt om binnenshuis een gelijke temperatuur te behouden.

Onderhoud
Uw Electrolux blijft in perfecte conditie als u regelmatig onderhoudsmiddelen gebruikt. Kijk in de webshop voor meer informatie.
 

 
Naar een vriend(in) verzenden

Naar meer vrienden verzenden

Bekijk een voorbeeld van deze e-mail Beste, ik zag dit apparaat op de website van Electrolux en misschien ben je hierin wel geïnteresseerd.

Sluiten