Zoutsteen met rvs frame E2SLT

Gezonde bereiding, natuurlijke smaken

Het zoutblok van Electrolux komt uit de zoutafzettingen in de Himalaya en is een gezonde en heerlijke manier om uw voedsel op smaak te brengen. Omdat het roze rotszout vol zit met mineralen, worden gerechten tijdens de bereiding verrijkt met natuurlijke smaken en hebben daarom geen boter of olie nodig.

Flexibiliteit voor uw gerechten

Het zoutblok van Electrolux wordt geleverd met een stijlvole stalen houder die ontworpen is voor gelijkmatige warmteverdeling. Dit maakt koken mogelijk op iedere kookplaat of in iedere oven. Zonder het frame kunnen gerechten ook worden bereid op de grill.

Gezellig samen aan tafel koken.

Bereid uw gerechten aan tafel met ons zoutblok. De natuurlijke materialen blijven nadat ze uit de oven komen lang warm. U kunt gerechten laten sissen en tegelijkertijd opdienen - echt een unieke manier om uw gasten te vermaken.

Blijft warm of koud

Houd uw gerechten op de juiste temperatuur met ons zoutblok. Het oppervlak blijft warm of koud, dus u kunt gekoelde nagerechten rechtstreeks uit de vriezer of sissende dinergerechten rechtstreeks van de kookplaat of uit de oven opdienen.

Technische specificatie 

Belangrijkste specificaties
  • Merk: Electrolux
  • Model: E2SLT
  • EAN-code: 7332543595419
  • Productnummer: 902 979 823
Specificatie 
Overig
  • Productnummer (PNC): 902 979 823
  • Merk: Electrolux
  • Model: E2SLT
  • EAN-code: 7332543595419

Ondersteuning 

Wist u dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder uw probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heeft u een probleem?

Hier op onze supportpagina vindt u artikelen en ondersteuning om uw probleem snel op te lossen.

Koop reserveonderdelen

Vind originele reserveonderdelen voor uw apparaat in onze webshop en laat ze direct aan uw deur leveren. *

Neem contact op

Neem contact met ons op om een dienst te boeken of om antwoord te krijgen op andere vragen die u heeft. We zijn beschikbaar via telefoon en e-mail. *

De voordelen van registreren

Registreer uw Electrolux-apparaat en laat ons uw gegevens opslaan om gemakkelijk toegang te krijgen tot handleidingen, aankoopinformatie, garanties en service-aanvragen - mocht u ze ooit nodig hebben. Ontdek hoe u meer kunt doen met uw apparaat door u te abonneren op onze handleidingen die rechtstreeks in uw inbox worden bezorgd.

Registreer uw apparaat