Productdetails

Dankzij de 800 Breeze Hood hoef je niet langer over een luide ventilator heen te praten als je aan het eten bent met familie en vrienden. Activeer met één aanraking van een toets als je klaar bent met koken, en de keuken wordt in stilte opgefrist.

Voordelen 

Zuiver de lucht geruisloos met Breeze

Druk op de Breeze-knop zodra je klaar bent met koken en het afzuigniveau wordt verlaagd naar een fluisterstil minimum dat 60 minuten voortduurt. Dit betekent dat je vredig van jouw maaltijd kunt genieten terwijl de lucht in jouw keuken geruisloos wordt gezuiverd.

Hob2Hood® voor puur gemak

De Hob2Hood®-functie koppelt uw kookplaat draadloos aan uw afzuigkap. Begin met koken en de afzuigkap zal de instellingen automatisch aanpassen, zodat je de beste afzuiging geniet, gebaseerd op het gekozen vermogen van de kookplaat. Hij verricht het zware werk, zodat je jouw gedachten, en handen, bij jouw bereiding kunt houden.

Deze afzuigkap biedt snelle afzuiging van ongewenste dampen en geurtjes

De hoogwaardige Extraction-functie in deze afzuigkap wordt mogelijk gemaakt door zijn krachtige motor. Het helpt je om je keukenlucht snel en grondig vrij te maken van dampen en geurtjes.

Lange levensduur en geweldige verlichting – kies voor LED-verlichting

Geniet van uitstekende verlichting tijdens het koken. Onze LED-verlichting gebruikt veel minder energie dan andere lampen en biedt uitzonderlijke zichtbaarheid in de keuken, zodat je met meer vertrouwen en veelzijdigheid kunt koken.

Standaard vetfilter voor een schone keuken

Dankzij ons betrouwbaar vetfilter kunt u altijd genieten van een schone kookruimte. Wanneer een nieuw filter nodig is, kan het gemakkelijk worden gereinigd of vervangen. Uw keuken zal langer proper blijven.

Accessoires 

Ondersteuning 

Wist u dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder uw probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en gidsen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyElectrolux Reserveonderdelen en accessoires Support
woman on couch with mobile phone