Productdetails

De NoFrost technologie voorkomt ijsvorming in de vriezer en ontdooien is dus definitief verleden tijd. Dat maakt schoonmaken hygiënischer en makkelijker, terwijl er tegelijk extra ruimte is om je favoriete ingrediënten te bewaren.

Voordelen 

NoFrost houdt je vriezer ijsvrij

Met de NoFrost-technologie hoef je de vriezer niet te ontdooien. Het voorkomt de opbouw van ijs, zodat je altijd verzekerd bent van maximale prestaties.

Tien jaar garantie op de compressor

Ervaar totale gemoedsrust, wetende dat de compressor een garantie van tien jaar heeft. Deze garantie dekt zowel voorrijkosten, werkuren als onderdelen en toebehoren nodig voor het uitvoeren van de herstelling.

De Touch Electronic Control bovenaan biedt eenvoudige toegang tot de functies

Stel de temperatuur nauwkeurig in en krijg gemakkelijk toegang tot de diepvriesfuncties, dankzij het duidelijke display van de Touch Electronic Control bovenaan.

Behoud de perfecte textuur met FastFreeze

Het FastFreeze systeem vriest verse levensmiddelen snel in, zodat vitaminen, texturen, smaken, en alle gezonde eigenschappen beter bewaard blijven.

Betrouwbare leggers met veiligheidsglas

De sterke leggers in de diepvriezer zijn gemaakt van veiligheidsglas, dat bekend staat om zijn duurzaamheid. En als er per ongeluk is gemorst, kan dit eenvoudig worden schoongemaakt met een vochtige doek.

Ondersteuning 

Wist u dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder uw probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten