EES47320L

600 serie SatelliteClean® - Inbouwvaatwasser

Productdetails
€ 799
  • Deze motor heeft een lager geluidsniveau, een langere levensduur en levert betere resultaten. Registreer dit toestel op electrolux.nl en geniet van 10 jaar garantie op de Inverter of EcoInverter motor.

    Lees meer
EnergieklasseD
Geluidsniveau (Db)44
Plaats instellingen13
Breedte (cm)60
SatelliteClean®
SatelliteClean®
QuickSelect®
QuickSelect®
AirDry
AirDry
Productdetails
De 600 SatelliteClean®-vaatwasser heeft een innovatieve sproeiarm die tot een 3x beter sproeibereik heeft in vergelijking met het standaard systeem. Gegarandeerde reiniging in alle hoeken zodat zelfs dicht op elkaar geplaatste voorwerpen grondig worden gereinigd.
Electrolux - Vaatwasser 60 cm - EES47320L
SatelliteClean®. Complete reiniging. Zonder extra water

Vaat komt vlekkeloos uit SatelliteClean® – presteert tot 3x beter dan de standaard vaatwasser. Dankzij de dubbelroterende arm die de sproeihoek constant wijzigt, wordt zelfs het grootste item grondig gewassen.

Duurzaam afwassen makkelijk gemaakt

Kiezen voor duurzaam wordt gemakkelijk. Gebruik de QuickSelect-schuifregelaar om je gewenste cyclustijd te selecteren en de Ecometer toont je via groene aanduidingen het meest duurzame programma om energie en water te besparen.

Electrolux - Vaatwasser 60 cm - EES47320L
Drie keer betere droging met AirDry

De nieuwe AirDry-technologie maakt gebruik van de natuurlijke luchtstroom om de droogcyclus te voltooien, waardoor tot wel drie keer betere prestaties worden geleverd dan in gesloten systemen. De deur opent tegen het einde van de cyclus 10 cm, waardoor er lucht circuleert voor optimale droogresultaten.

Electrolux - Vaatwasser 60 cm - EES47320L
Eenvoudige installatie, PerfectFit

Met de PerfectFit-glijscharnieren was het nog nooit zo makkelijk uw nieuwe vaatwasser te installeren. De scharnieren zijn geschikt voor alle machinehoogtes en de plint hoeft niet eens aangepast te worden. Je kunt erop vertrouwen dat uw machine perfect in jouw keuken past.

Electrolux - Vaatwasser 60 cm - EES47320L
Stille feedback, Beam on Floor

Het verlichtingssysteem Beam on Floor houdt het stil in uw keuken. In plaats van een harde toon die door achtergrondgeluid overstemt kan worden, laat onze vaatwasser u duidelijk zijn status weten door een stip op de vloer te projecteren. Rood als hij draait en groen als hij klaar is.

woman on couch with mobile phone
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en gidsen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen