Productdetails

Glazen hebben wat extra zorg nodig, vooral tijdens het afwassen. Gelukkig heeft de bovenste lade van de 700 Pro serie vaatwasser SoftGrips die het glaswerk veilig en toch voorzichtig vasthouden. Terwijl SoftSpikes ervoor zorgen dat ze niet bekrast worden, of erger nog, stukgaan.

Voordelen 

Kwetsbare glazen worden beschermd met SoftSpikes en SoftGrips

Met SoftGrips en SoftSpikes hoef je niet langer je kwetsbare glazen met de hand af te wassen. Het zachte materiaal houdt de glazen voorzichtig en veilig op hun plek en beschermt ze tegen barsten en breken.

Al je bestek, in één keer gewassen met MaxiFlex

De MaxiFlex-lade is ontworpen voor bestek en keukengerei van verschillende vormen en groottes. Of ze nu groot zijn of een onhandige vorm hebben, de aanpasbare verdelers en diepe lade zorgen ervoor dat alles gemakkelijk opgeborgen kan worden.

Duurzaam afwassen makkelijk gemaakt

Kiezen voor duurzaam wordt gemakkelijk. Gebruik de QuickSelect-schuifregelaar om je gewenste cyclustijd te selecteren en de Ecometer toont je via groene aanduidingen het meest duurzame programma om energie en water te besparen.

Accessoires 

Ondersteuning 

Wist u dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder uw probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en gidsen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyElectrolux Reserveonderdelen en accessoires Support
woman on couch with mobile phone