Bij aanzetten van mijn vaatwasser gaan alle lampjes 3x knipperen, maar het programma start niet

Laatst bijgewerkt 10-3-2022 11:38

Probleem

  • Bij aanzetten van mijn vaatwasser gaan alle lampjes 3x knipperen, maar het programma start niet.
  • Bij aanzetten van mijn vaatwasser gaan alle LED's drie keer knipperen, er kan wel een programma keuze gemaakt worden, maar het programma gaat niet beginnen.
  • Vaatwasser met Quick Select bediening zonder display staat in demostand.

Geldt voor

  • Vaatwasser met Quick Select bediening zonder display

Oplossing

Wanneer de vaatwasser aangezet wordt en alle lampjes knipperen 3x achter elkaar en er een programma gekozen wordt en als na het dicht doen van de deur de vaatwasser niet begint aan zijn programma, dan staat de vaatwasser in de demostand. 

  1. Schakel de vaatwasser in.
  2. Houd de toetsen ECO en AUTO gedurende 5 seconden ingedrukt. Alle LED's en symbolen op het bedieningspaneel knipperen gedurende 3 seconden. De demostand is nu uitgeschakeld.


  3. Neem contact op met onze servicedienst voor een afspraak.

Wanneer de bovenstaande suggesties het probleem niet hebben opgelost, adviseren wij een bezoek van een technicus aan te vragen.

Service-afspraak maken
Service-afspraak maken

Dankzij onze betrouwbare en professionele service kun je erop vertrouwen dat wij elke dag de best mogelijke zorgkwaliteit leveren. Dat is onze belofte aan jou. We hebben vakkundige technici die je in het hele land snel van dienst kunnen zijn. Bij reparaties maken we uitsluitend gebruik van originele Electrolux onderdelen.

Onderdelen en accessoires
Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jouw thuis leveren.