De deur van de vaatwasser sluit niet goed of is verbogen

Laatst bijgewerkt 22-11-2021 14:49

Probleem

  • De deur van de vaatwasser sluit niet goed of is verbogen. Een verkeerde uitlijning van de vergrendelingen en/of scharnieren kan ertoe leiden dat de deur niet goed sluit of verbuigt.

Geldt voor

  • Vaatwasser

Oplossing

  1. Controleer of de vaatwasser waterpas is afgesteld.Wanneer dit niet het geval is, raadpleeg degene die de vaatwasser voor u geïnstalleerd heeft.
  2. Controleer of het meubelpaneel voldoet aan de specificaties zoals aangegeven in de installatie instructie.
  3. Neem contact op met onze servicedienst voor een afspraak.

Wanneer de bovenstaande suggesties het probleem niet hebben opgelost, adviseren wij een bezoek van een technicus aan te vragen.

Oorzaak

  • Wanneer de vaatwasser niet waterpas staat, kan de deur niet gesloten worden.
  • Wanneer het meubelpaneel niet voldoet aan de specificaties van de installatie instructie, kan de deur niet worden gesloten.
Service-afspraak maken
Service-afspraak maken

Dankzij onze betrouwbare en professionele service kun je erop vertrouwen dat wij elke dag de best mogelijke zorgkwaliteit leveren. Dat is onze belofte aan jou. We hebben vakkundige technici die je in het hele land snel van dienst kunnen zijn. Bij reparaties maken we uitsluitend gebruik van originele Electrolux onderdelen.

Onderdelen en accessoires
Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jouw thuis leveren.