Kan ik mijn vaatwasser aansluiten op een warm water aansluiting?

Laatst bijgewerkt 22-5-2020 12:38

Probleem

  • Kan ik mijn vaatwasser aansluiten op een warm water aansluiting?

Oplossing

  1. Wij raden niet aan vaatwassers aan te sluiten op een warm water aansluiting. Onze vaatwassers zijn speciaal ontworpen voor een koud water aansluiting.

Oorzaak

  • Technisch gezien kan het inlaatventiel van onze vaatwassers tot een temperatuur van  60 °C functioneren, echter wanneer een temperatuur van 60 °C wordt aangeboden, is het niet mogelijk om programma's met een lagere temperatuur te gebruiken. Het afwas resultaat zal minder zijn, omdat sommige etensresten zich alleen op lage temperaturen laten verwijderen. Enkele voorbeelden zijn aardappel en zetmeelresten.
Service-afspraak maken
Service-afspraak maken

Dankzij onze betrouwbare en professionele service kun je erop vertrouwen dat wij elke dag de best mogelijke zorgkwaliteit leveren. Dat is onze belofte aan jou. We hebben vakkundige technici die je in het hele land snel van dienst kunnen zijn. Bij reparaties maken we uitsluitend gebruik van originele Electrolux onderdelen.

Onderdelen en accessoires
Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jouw thuis leveren.