Vaatwasser geeft foutmelding PF op het display weer

Laatst bijgewerkt 15-5-2024 10:44

Probleem

  • Vaatwasser geeft foutmelding PF op het display weer. Dit duidt er op dat er een spanningsprobleem is opgetreden in de elektrische installatie.

Geldt voor

  • Vaatwasser

Oplossing

  1. De foutmelding PF (Power Failure ) geeft een te lage of te hoge netspanning aan.
  2. De netspanning  ligt buiten het bereik en kan duiden op een storing in uw elektrische installatie. Het programma wordt tijdelijk gestopt. Wanneer de netspanning weer binnen het bereik ligt, zal de vaatwasser weer normaal functioneren.
  3. Om schade aan de vaatwasser te voorkomen, adviseren wij u aan de vaatwasser uitgeschakeld te laten totdat de netspanning in orde is en het apparaat niet te gebruiken.
  4. Neem contact op met onze servicedienst voor een afspraak.

    Wanneer de bovenstaande suggesties het probleem niet hebben opgelost, adviseren wij een bezoek van een technicus aan te vragen.

Service-afspraak maken
Service-afspraak maken

Dankzij onze betrouwbare en professionele service kun je erop vertrouwen dat wij elke dag de best mogelijke zorgkwaliteit leveren. Dat is onze belofte aan jou. We hebben vakkundige technici die je in het hele land snel van dienst kunnen zijn. Bij reparaties maken we uitsluitend gebruik van originele Electrolux onderdelen.

Onderdelen en accessoires
Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jouw thuis leveren.