Vaatwasser geeft melding machine care op het bedieningspaneel

Laatst bijgewerkt 2-5-2023 11:28

Probleem

  • Vaatwasser geeft een icoontje  met een ster op het paneel.
  • Vaatwasser geeft melding machine care op het bedieningspaneel.
  • Indicatie machine care  gaat niet uit op het bedieningspaneel van mijn vaatwasser.

Geldt voor

  • Vaatwasser

Oplossing

De indicatie op het bedieningspaneel, houdt in dat het machine care programma uitgevoerd dient te worden. Deze indicatie zal na 60 afwasbeurten op het bedieningspaneel verschijnen. De indicatie zal verdwijnen na het uitvoeren van het machine care programma.

  1. Gebruik een machinereiniger in de vaatwasser. Een machinereiniger voor de vaatwasser is verkrijgbaar in onze webshop door hier te klikken.
  2. Zorg dat er geen vaat in de manden staat en de machine leeg is.
  3. Start het Machine Care programma. Druk tegelijkertijd op "Extra Power" en "AUTO(Sense)" en houd ongeveer 3 seconden ingedrukt. De indicatoren en  knipperen. Het display toont de programmaduur. Sluit de deur van de vaatwasser. Het programma gaat van start.
  4. Wanneer het machinecare programma is uitgevoerd, zal de indicatie  uitgaan.

Oorzaak

  • Na 60 afwasbeurten , zal de indicatie  machine care op het bedieningspaneel verschijnen. Dit houdt in dat er een speciaal reinigingsprogramma uitgevoerd dient te worden.
Service-afspraak maken
Service-afspraak maken

Dankzij onze betrouwbare en professionele service kun je erop vertrouwen dat wij elke dag de best mogelijke zorgkwaliteit leveren. Dat is onze belofte aan jou. We hebben vakkundige technici die je in het hele land snel van dienst kunnen zijn. Bij reparaties maken we uitsluitend gebruik van originele Electrolux onderdelen.

Onderdelen en accessoires
Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jouw thuis leveren.