Vaatwasser maakt vreemde geluiden

Laatst bijgewerkt 30-3-2020 11:36

Probleem

  • Vaatwasser maakt vreemde geluiden

Geldt voor

  • Vaatwasser

Oplossing

  1. Zoemend geluid direct na het starten van een programma.Dit is normaal. Dit is een zoemend geluid en is normaal.
  2. Een éénmalige harde tik tijdens het programma. Dit is normaal.
  3. Een piepend geluid tijdens het pompen. Door een druppel wasmiddel (niet te veel !) in de zeep bak te doen, zal het pompmechanisme gesmeerd worden.
  4. Ruisend geluid tijdens de droog fase. Bij vaatwassers die uitgerust zijn met een droog ventilator is dit normaal.
  5.  Neem contact op met onze servicedienst voor een afspraak. 

Wanneer de bovenstaande suggesties het probleem niet hebben opgelost, adviseren wij een bezoek van een technicus aan te vragen.

Oorzaak

  •  De vaatwasser zal na het starten van het programma beginnen met pompen, waardoor de vaatwasser een zoemend geluid maakt.
  • Tijdens het programma kan er een éénmalig hard tik geluid optreden tijdens het openen van de zeep bak , hierdoor valt het afwasblokje in de kuip.
  • Een ruisend geluid bij vaatwassers die uitgerust zijn met een droog ventilator, kunnen tijdens de droog fase een ruisend geluid veroorzaken.
Service-afspraak maken
Service-afspraak maken

Dankzij onze betrouwbare en professionele service kun je erop vertrouwen dat wij elke dag de best mogelijke zorgkwaliteit leveren. Dat is onze belofte aan jou. We hebben vakkundige technici die je in het hele land snel van dienst kunnen zijn. Bij reparaties maken we uitsluitend gebruik van originele Electrolux onderdelen.

Onderdelen en accessoires
Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jouw thuis leveren.