Hoe de deur te vervangen (1)

Gebruik altijd veiligheidshandschoenen en gesloten schoeisel.

Houd er rekening mee dat zelfreparatie of niet-professionele reparatie gevolgen kan hebben voor de veiligheid als deze niet correct wordt uitgevoerd

Hoe scharnieren te veranderen

GEREEDSCHAP:

6 × 300 kruiskop schroevendraaier

Stap 1

Leg het product neer op een vlakke, zachte ondergrond of vloer.

Stap 2

Draai de 4 schroeven op het onderste scharnier los en verwijder het onderste scharnier.

Stap 3

Verwijder de deur voorzichtig en vervang deze door een nieuwe glazen deur

Stap 4

Bevestig het onderste scharnier opnieuw en draai de 4 schroeven vast, en laat het apparaat vervolgens minstens 12 uur staan voordat u het gebruikt