Hoe de pakking vervangen (1)

Gebruik altijd veiligheidshandschoenen en gesloten schoeisel.

Houd er rekening mee dat zelfreparatie of niet-professionele reparatie gevolgen kan hebben voor de veiligheid als deze niet correct wordt uitgevoerd

Hoe scharnieren te veranderen

GEREEDSCHAP:

6 × 300 kruiskop schroevendraaier

Stap 1

Leg de glazen deur voorzichtig op zachte bescherming neer

Stap 2

Trek de pakking uit 4 hoeken.

Installeer een nieuwe.

Pakking monteren
Stap 3

Start de installatie vanuit de hoek

Stap 4

Zorg ervoor dat de pakkingvoet volledig in de pakkingzitting is gedrukt.

Zorg ervoor dat de pakking goed is uitgelijnd met de pakkingzitting.

Stap 5

Bevestig de deur opnieuw met de kast, zorg ervoor dat de pakking goed aan de deur is bevestigd