Water of condens in het koelgedeelte van de koel-vriescombinatie

Laatst bijgewerkt 16-4-2020 09:38

Probleem

  • Water of condens in het koelgedeelte van de koel-vriescombinatie.

Geldt voor

  • Koel-vriescombinatie

Oplossing

  1. Reinig het afvoergaatje voor het dooiwater.
  2. Sluit verpakkingen van levensmiddelen in koelgedeelte goed af.
  3. Zorg er voor dat er geen levensmiddelen tegen de achterwand van het koelgedeelte liggen.
  4. Neem contact op met onze servicedienst voor een afspraak. 

Wanneer de bovenstaande suggesties het probleem niet hebben opgelost, adviseren wij een bezoek van een technicus aan te vragen.

Oorzaak

  • Wanneer het afvoergaatje verstopt zit, kan het gootje van het dooiwater overlopen, waardoor er water onder de groentelade kan komen en zelfs uit de deur kan stromen.
  • Wanneer levensmiddelen niet afgesloten zijn, kan er veel vocht in het koelgedeelte ontstaan, waar er water onder de groentelade kan komen.
  • Als levensmiddelen tegen de achterwand liggen , kan er water via de levensmiddelen onder de groentelade komen en uit de deur stromen.
Service-afspraak maken
Service-afspraak maken

Dankzij onze betrouwbare en professionele service kun je erop vertrouwen dat wij elke dag de best mogelijke zorgkwaliteit leveren. Dat is onze belofte aan jou. We hebben vakkundige technici die je in het hele land snel van dienst kunnen zijn. Bij reparaties maken we uitsluitend gebruik van originele Electrolux onderdelen.

Onderdelen en accessoires
Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jouw thuis leveren.