Water onder de groentelade van de koelkast

Laatst bijgewerkt 21-4-2020 11:37

Probleem

  • Water onder de groentelade van de koelkast.

Geldt voor

  • Koelkast

Oplossing

  1. Reinig het afvoergaatje voor het dooiwater.
  2. Sluit verpakkingen van levensmiddelen in de koelkast goed af.
  3. Zorg er voor dat er geen levensmiddelen tegen de achterwand van de koelkast liggen.
  4. Neem contact op met onze servicedienst voor een afspraak. 

Wanneer de bovenstaande suggesties het probleem niet hebben opgelost, adviseren wij een bezoek van een technicus aan te vragen.

Oorzaak

  • Wanneer het afvoergaatje verstopt zit, kan het gootje van het dooiwater overlopen, waardoor er water onder de groentelade kan komen en zelfs uit de deur kan stromen.
  • Wanneer levensmiddelen niet afgesloten zijn, kan er veel vocht in de koelkast ontstaan, waar er water onder de groentelade kan komen.
  • Als levensmiddelen tegen de achterwand liggen , kan er water via de levensmiddelen onder de groentelade komen en uit de deur stromen.
Service-afspraak maken
Service-afspraak maken

Dankzij onze betrouwbare en professionele service kun je erop vertrouwen dat wij elke dag de best mogelijke zorgkwaliteit leveren. Dat is onze belofte aan jou. We hebben vakkundige technici die je in het hele land snel van dienst kunnen zijn. Bij reparaties maken we uitsluitend gebruik van originele Electrolux onderdelen.

Onderdelen en accessoires
Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jouw thuis leveren.