Op het display van mijn koffiemachine staat de melding: Leeg koffiedikreservoir

Laatst bijgewerkt 7-4-2020 14:11

Probleem

  • Op het display van mijn koffiemachine staat de melding: Leeg koffiedikreservoir.

Geldt voor

  • Koffiemachine Inbouw

Oplossing

1. Leeg het koffiedikreservoir. Het legen dient minstens 30 seconden te duren om het effectief te laten zijn. Zorg er voordat u start voor dat er niet meer dan drie dagen voorbij zijn gegaan sinds u voor het laatst koffie hebt gemaakt, zodat de hygiëne van de machine wordt gewaarborgd.

Zet het apparaat UIT met de hoofdschakelaar aan de rechterkant (om de hoofdschakelaar om te zetten moet u het apparaat uittrekken) en zet hem weer AAN.
BELANGRIJK: voor het verwijderen van het druppelrooster MOET het reservoir voor koffiedik worden geleegd, zelfs als deze niet volledig vol is. Anders kan bij het blijven gebruiken van de machine de hoeveelheid koffiedik de capaciteit van de bak overschrijden en uiteindelijk het mechanisme van de machine verstoppen. 

Instructievideo:

2. Als het bericht na uitvoering van de bovenstaande handelingen nog steeds wordt weergegeven, kan er een probleem zijn met een functioneel onderdeel.
3. Neem contact op met onze servicedienst voor een afspraak. 

Wanneer de bovenstaande suggesties het probleem niet hebben opgelost, adviseren wij een bezoek van een technicus aan te vragen.

Service-afspraak maken
Service-afspraak maken

Dankzij onze betrouwbare en professionele service kun je erop vertrouwen dat wij elke dag de best mogelijke zorgkwaliteit leveren. Dat is onze belofte aan jou. We hebben vakkundige technici die je in het hele land snel van dienst kunnen zijn. Bij reparaties maken we uitsluitend gebruik van originele Electrolux onderdelen.

Onderdelen en accessoires
Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jouw thuis leveren.