De rubberen dopjes van mijn gaskookplaat vallen uit de pannendragers

Laatst bijgewerkt 24-6-2020 09:44

Probleem

  • De rubberen dopjes van mijn gaskookplaat vallen uit de pannendragers.
  • De rubberen dopjes laten los uit de pannendragers van mijn gaskookplaat.

Geldt voor

  • Kookplaat Gas

Oplossing

De rubberen dopjes aan de onderzijde van de pannendragers zorgen voor bescherming van de glasplaat of de RVS vangschaal van een gaskookplaat en dienen te worden vervangen of teruggeplaatst te worden wanneer deze loslaten. Bij herhaaldelijk loslaten van de rubberen dopjes, kan men zelf makkelijk de rubberen dopjes vervangen door een set nieuwe dopjes.

  1. Een set nieuwe rubberen dopjes zijn via onze webshop te bestellen, door hier te klikken. Ook is het mogelijk om een complete nieuwe pannendrager te bestellen via onze webshop.
  2. Neem contact op met onze servicedienst voor een afspraak.

Wanneer de bovenstaande suggesties het probleem niet hebben opgelost, adviseren wij een bezoek van een technicus aan te vragen.

Oorzaak

  • De rubberen dopjes kunnen los gaan zitten doordat de pannendragers vuil en vet zijn. Reinig de pannendragers daarom ook regelmatig met de hand. Pannendragers mogen niet in de vaatwasser worden gereinigd.
Service-afspraak maken
Service-afspraak maken

Dankzij onze betrouwbare en professionele service kun je erop vertrouwen dat wij elke dag de best mogelijke zorgkwaliteit leveren. Dat is onze belofte aan jou. We hebben vakkundige technici die je in het hele land snel van dienst kunnen zijn. Bij reparaties maken we uitsluitend gebruik van originele Electrolux onderdelen.

Onderdelen en accessoires
Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jouw thuis leveren.