Kookplaat toont bericht U of | |

Laatst bijgewerkt 17-10-2019 06:17

Probleem:

• Fornuis / kookplaat toont bericht U of | |. Dit wijst erop dat de STOP+GO (wam houden) functie is geactiveerd.

Geldt voor:

• ingebouwde inductiekookplaat
  • losstaand fornuis met inductiekookplaat
  • ingebouwde elektrische kookplaat
  • losstaand fornuis met elektrische kookplaat

Oplossing:

1.  Om te deactiveren, klik op de STOP+GO of | | knop.

Raadpleeg de Gebruikershandleiding voor meer informatie. U kunt de gebruikershandleiding hier downloaden.

Was dit artikel nuttig?

Service-afspraak maken

Dankzij onze betrouwbare en professionele service kun je erop vertrouwen dat wij elke dag de best mogelijke zorgkwaliteit leveren. Dat is onze belofte aan jou. We hebben vakkundige technici die je in het hele land snel van dienst kunnen zijn. Bij reparaties maken we uitsluitend gebruik van originele Electrolux onderdelen.

Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jouw thuis leveren.