Kookplaten warmen ongelijkmatig op

Laatst bijgewerkt 26-3-2020 07:46

Inductiekookplaten kunnen binnen zeer korte tijd een hoog vermogen afgeven aan de panbodem. Het kookgerei wordt vaak al na een paar minuten te heet om aan te raken.

Binnen deze korte tijd wordt al het vermogen opgenomen en over de metalen bodem van het kookgerei verdeeld. Als de verwarming niet gelijkmatig over de volledige metalen bodem kan worden verdeeld, lijkt het alsof de kookplaat ongelijkmatig warm wordt.

Begin in plaats daarvan met een lagere stand voordat u de kookstand instelt. De metalen bodem kan het dan beter 'bijhouden' en wordt daardoor gelijkmatiger verwarmd.

De meeste pannenfabrikanten geven verschillende instructies voor het correcte gebruik van hun producten op hun websites.

Service-afspraak maken
Service-afspraak maken

Dankzij onze betrouwbare en professionele service kun je erop vertrouwen dat wij elke dag de best mogelijke zorgkwaliteit leveren. Dat is onze belofte aan jou. We hebben vakkundige technici die je in het hele land snel van dienst kunnen zijn. Bij reparaties maken we uitsluitend gebruik van originele Electrolux onderdelen.

Onderdelen en accessoires
Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jouw thuis leveren.