De knoppen onder het display van mijn combi magnetron werken niet meer

Laatst bijgewerkt 20-11-2020 15:43

Probleem

  • De knoppen onder het display van mijn combi magnetron werken niet meer.
  • De toetsen onder het display van mijn combi magnetron doen het niet meer
  • De knoppen onder het display van mijn combi oven reageren niet meer, zelf niet als er hard opgedrukt wordt.

Geldt voor

  • Combi magnetron met 3 of 5 knoppen onder het display.

Oplossing

Wanneer de knoppen onder het display van je combi magnetron niet meer werken kan de volgende instructie een oplossing bieden:

  1. Haal de stekker (indien mogelijk) uit het stopcontact en wacht ongeveer 30 seconden, alvorens deze weer terug geplaatst kan worden. Stel opnieuw de tijd in van het apparaat volgens de instructies in de gebruiksaanwijzing. Je kan een gebruiksaanwijzing voor je apparaat downloaden door hier te klikken. Wanneer het niet mogelijk is om de stekker uit het stopcontact te halen, kan je ook de groep in de meterkast waar de combimagnetron op aangesloten is, gedurende 30 seconden uitschakelen.
  2. Neem contact op met onze servicedienst voor een afspraak.

Wanneer de bovenstaande suggesties het probleem niet hebben opgelost, adviseren wij een bezoek van een technicus aan te vragen.

De onderstaande afbeeldingen geven een aantal bedieningspanelen weer waarvan de bediening onder het display zitten:

Oorzaak

  • Wanneer er een spanningspiek in het elektriciteitsnet heeft plaats gevonden, kan de bediening onder het display geblokkeerd raken.
  • Wanneer er in de buurt onweer en/of een blikseminslag heeft plaats gevonden, kan de bediening onder het display geblokkeerd raken.
Service-afspraak maken
Service-afspraak maken

Dankzij onze betrouwbare en professionele service kun je erop vertrouwen dat wij elke dag de best mogelijke zorgkwaliteit leveren. Dat is onze belofte aan jou. We hebben vakkundige technici die je in het hele land snel van dienst kunnen zijn. Bij reparaties maken we uitsluitend gebruik van originele Electrolux onderdelen.

Onderdelen en accessoires
Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jouw thuis leveren.