De koelventilator van de oven draait de hele tijd

Laatst bijgewerkt 17-10-2019 07:53

Probleem:

  • De koelventilator van de oven draait de hele tijd. Wanneer het apparaat werkt, wordt de koelventilator automatisch geactiveerd om de oppervlakken van het apparaat koel te houden. Als u het apparaat uitschakelt, kan de koelventilator blijven werken totdat het apparaat is afgekoeld.

Geldt voor:

  • Ingebouwde oven
  • losstaand fornuis

Oplossing:

1. Als de oven is afgekoeld en de koelventilator nog steeds werkt, koppelt u het apparaat los van de voeding.

2. Neem contact op met onze servicedienst.

Wanneer het bovenstaande advies het probleem niet oplost, raden we aan een bezoek van een technicus aan te vragen.

 
OPMERKING: Afhankelijk van het probleem, wordt u mogelijk tijdens de garantieperiode een servicebezoek door een technicus in rekening gebracht.

Waarschuwing: We raden af om het product te gebruiken totdat het probleem volledig is verholpen. Koppel het product los en sluit het niet opnieuw aan totdat u zeker weet dat dit in orde is.
 

Was dit artikel nuttig?

Service-afspraak maken

Dankzij onze betrouwbare en professionele service kun je erop vertrouwen dat wij elke dag de best mogelijke zorgkwaliteit leveren. Dat is onze belofte aan jou. We hebben vakkundige technici die je in het hele land snel van dienst kunnen zijn. Bij reparaties maken we uitsluitend gebruik van originele Electrolux onderdelen.

Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jouw thuis leveren.