Op welke aansluiting moet ik een afvoerslang aansluiten op mijn airconditioner?

Laatst bijgewerkt 14-8-2020 07:39

Probleem

 • Welke aansluiting moet ik gebruiken om de afvoerslang aan te sluiten?
 • Welke slangen moet ik op mijn draagbare airconditioner aansluiten?

Geldt voor

 • Airconditioner draagbaar

Oplossing

Aan de achterzijde van de draagbare airconditioner zitten een aantal aansluitingen. Hieronder wordt uitgelegd waar deze aansluitingen voor dienen.

 • Airconditioner vierkante uitvoering

 1. Waterafvoer modus drogen: Deze aansluiting moet worden gebruikt wanneer de airconditioner gebruikt wordt in de modus drogen (DRY).
 2. Waterafvoer modus verwarmen: Deze aansluiting moet worden gebruikt wanneer de airconditioner gebruikt wordt in de modus verwarmen (HEAT).
 3. Afvoeruitlaat onderzijde: Plaats een laag bakje aan de onderzijde van het apparaat. Draai de dop los en verwijder de stop. Het water zal handmatig worden afgevoerd worden. Dit hoeft alleen uitgevoerd te worden als men het apparaat langere tijd niet gebruikt.


 • Airconditioner ronde uitvoering

 1. Waterafvoer modus drogen en verwarmen: Deze aansluiting moet worden gebruikt wanneer de airconditioner gebruikt wordt in de modus drogen (DRY) en in de modus verwarmen (HEAT).
 2. Afvoeruitlaat onderzijde:Plaats een laag bakje aan de onderzijde van het apparaat. Draai de dop los en verwijder de stop. Het water zal handmatig worden afgevoerd worden. Dit hoeft alleen uitgevoerd te worden als men het apparaat langere tijd niet gebruikt.
   
Onderdelen en accessoires
Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jouw thuis leveren.