Condens achter het display van de droger.

Laatst bijgewerkt 4-1-2021 14:44

Probleem

  • Condens achter het display van de droger.

Geldt voor

  • Droger

Oplossing

  1. Reinig het deurrubber of de afdichting in de vulopening met een vochtig doekje.
  2. Reinig het deurfilter, verwijder eerst het stof van het filter en spoel vervolgens het filter uit onder de kraan.  3. Neem contact op met onze servicedienst voor een afspraak.  

Wanneer de bovenstaande suggesties het probleem niet hebben opgelost, adviseren wij een bezoek van een technicus aan. te vragen.


Oorzaak

  • Wanneer er pluizen op het deurrubber of op de afdichting in de vulopening zitten, kan er warme lucht ontsnappen uit de deur en kan er condensvorming  bij het display ontstaan.
  • Wanneer het filter van de vulopening verstopt zit, kan de warme lucht niet door het filter heen en zal via de afdichting van de trommel ontsnappen. Hierdoor kan er condensvorming bij het display ontstaan.
Service-afspraak maken
Service-afspraak maken

Dankzij onze betrouwbare en professionele service kun je erop vertrouwen dat wij elke dag de best mogelijke zorgkwaliteit leveren. Dat is onze belofte aan jou. We hebben vakkundige technici die je in het hele land snel van dienst kunnen zijn. Bij reparaties maken we uitsluitend gebruik van originele Electrolux onderdelen.

Onderdelen en accessoires
Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jouw thuis leveren.