Deur van was/droogcombinatie gaat open tijdens het wassen

Laatst bijgewerkt 31-3-2020 09:29

Probleem

  • Deur van was/droogcombinatie gaat open tijdens het wassen.

Geldt voor

  • Was/droogcombinatie

Oplossing

De deur kan doorgaans helemaal aan het begin van een wasprogramma worden geopend door op de start/pauze-knop te drukken.

  1. Als de deur kan worden geopend als de was/droogcombinatie is gevuld met water, kies dan een pomp programma en haal het wasgoed uit de machine. 
  2. Neem contact op met onze servicedienst voor een afspraak.  

Wanneer de bovenstaande suggesties het probleem niet hebben opgelost, adviseren wij een bezoek van een technicus aan te vragen.

We adviseren om het apparaat niet meer te gebruiken, totdat het probleem is opgelost door een technicus. Haal de stekker uit het stopcontact en draai de kraan dicht.

Service-afspraak maken
Service-afspraak maken

Dankzij onze betrouwbare en professionele service kun je erop vertrouwen dat wij elke dag de best mogelijke zorgkwaliteit leveren. Dat is onze belofte aan jou. We hebben vakkundige technici die je in het hele land snel van dienst kunnen zijn. Bij reparaties maken we uitsluitend gebruik van originele Electrolux onderdelen.

Onderdelen en accessoires
Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jouw thuis leveren.