Wasmachine geeft foutmelding EH0 op het display weer

Laatst bijgewerkt 25-5-2023 13:38

Probleem

  • Wasmachine geeft de foutmelding EH0 of EHO op het display weer. Deze melding verwijst naar een probleem met de stroomtoevoer.

Geldt voor

  • Wasmachine

Oplossing

1. Controleer de stroomtoevoer door een ander apparaat op hetzelfde stopcontact aan te sluiten. Wanneer het andere apparaat ook niet werkt is er mogelijk een probleem met de huisinstallatie.     

 Gebruik nooit een verlengsnoer om apparaten aan te sluiten. Dit kan een kortsluiting of brandgevaar veroorzaken.

2. Het apparaat resetten

  • Verwijder de stekker uit het stopcontact, wacht vervolgens 30 seconden en steek de stekker opnieuw in het stopcontact. 
  • Zet de wasmachine aan en kies een programma en druk vervolgens op start.

3. Neem contact op met onze servicedienst voor een afspraak.

Wanneer de bovenstaande suggesties het probleem niet hebben opgelost, adviseren wij een bezoek van een technicus aan. te vragen.

We adviseren om het apparaat niet meer te gebruiken, totdat het probleem is opgelost door een technicus. Haal de stekker uit het stopcontact en draai de kraan dicht.

Service-afspraak maken
Service-afspraak maken

Dankzij onze betrouwbare en professionele service kun je erop vertrouwen dat wij elke dag de best mogelijke zorgkwaliteit leveren. Dat is onze belofte aan jou. We hebben vakkundige technici die je in het hele land snel van dienst kunnen zijn. Bij reparaties maken we uitsluitend gebruik van originele Electrolux onderdelen.

Onderdelen en accessoires
Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jouw thuis leveren.