Wasmachine maakt brommend of pompend geluid

Laatst bijgewerkt 29-7-2020 08:01

Probleem

• Wasmachine maakt brommend of pompend geluid.
  • Wasmachine maakt een resonerend geluid tijdens het afpompen.
  • Wasmachine maakt een brommend geluid tijdens het afpompen.

Geldt voor

• Wasmachine

Oplossing

1. Controleer of het klepje aan de onderzijde van het filter om het water in een bakje te laten lopen, goed teruggeplaatst wordt. Het klepje dient terug geklikt te worden in de klemmetjes aan de zijkant (zie onderstaande afbeelding).
  2. Het is normaal dat het apparaat een brommend of pompend geluid maakt Het apparaat begint een programma altijd met pompen. Wanneer het apparaat klaar is met pompen, wordt het gekozen programma verder afgewerkt

Oorzaak

• Wanneer het klepje niet goed terug geplaatst wordt, kan tijdens het afpompen een brommend of resonerend geluid hoorbaar zijn.
Service-afspraak maken
Service-afspraak maken

Dankzij onze betrouwbare en professionele service kun je erop vertrouwen dat wij elke dag de best mogelijke zorgkwaliteit leveren. Dat is onze belofte aan jou. We hebben vakkundige technici die je in het hele land snel van dienst kunnen zijn. Bij reparaties maken we uitsluitend gebruik van originele Electrolux onderdelen.

Onderdelen en accessoires
Onderdelen en accessoires

Vind originele reserveonderdelen of accessoires voor je apparaat in onze webshop en laat ze direct bij jouw thuis leveren.