Over Electrolux

Over Electrolux

For better living. Designed in Sweden.

Geworteld in onze Zweedse waarden en een duurzame relatie met de natuur, ontwerpen we met een duidelijk doel. We doen er alles aan om onze planeet gezond te houden voor toekomstige generaties. We creëren niet alleen smaakervaringen, zorgen voor kleding en een comfortabel huis. We helpen mensen ook om beter te leven zodat ze meer kunnen ontdekken.

Een eeuw van beter leven

Electrolux creëert al 100 jaar een beter leven. We zijn trots op wat we hebben bereikt en daar laten we het niet bij. Ontdek onze huidige en toekomstige toezeggingen binnen ons Better Living Programma.

Shape Living for the Better

Onze benadering van duurzaamheid is geïntegreerd in ons bedrijfsdoel 'shape living for the better'. We willen een verandering ten goede teweegbrengen door het beste bedrijf in elektrische apparaten ter wereld te zijn en elke dag een positief verschil te maken in het leven van mensen en voor onze planeet.

Professionele deskundigheid

Dankzij onze 100 jaar ervaring en een rijke erfenis in het voldoen aan de hoge eisen van professionele chefs hebben we een expertise opgebouwd die we in onze keukenapparaten verwerken, zodat jij thuis het beste uit je keuken kunt halen.

Zweedse waarden

Wij zijn in 1919 opgericht in Zweden en geloven in het creëren van ervaringen die worden gevormd door de manier waarop we leven. Geworteld in onze Zweedse waarden en een duurzame relatie met de natuur, ontwerpen we met een duidelijk doel. Dit zit in alles wat we doen. Van het verzorgen van je kleding zodat deze er nieuw uit blijft zien en langer meegaat tot het ontwerpen van intuïtieve keukens die zich richten op smaakplezier en het verbeteren van het welzijn in je huis.