Gemaakt door experts. Gerepareerd door experts.

We kennen je apparaten door en door. Door het hele land hebben we honderden technici die zijn opgeleid door Electrolux. Zoek hieronder hulp of bel ons wanneer je apparaat het niet doet en maak vandaag nog een reparatieafspraak.

Zoekt u support?

Welkom bij Electrolux support. Wij ondersteunen u graag bij het installeren en het eerste gebruik van uw product. Wij bieden u eenvoudige oplossingen voor veelvoorkomende vragen. Wij leren u meer over het onderhoud of de bediening van uw Electrolux product. Stel hiernaast uw vraag of selecteer een categorie om een oplossing te vinden.

Zoek je documenten

Zoek handleidingen, zowel in het Engels als in andere talen.

Documenten bekijken

Originele reserveonderdelen zoeken

Bestel een origineel reserveonderdeel, rechtstreeks uit onze werkplaatsen die gegarandeerd in je apparaat past. Universele onderdelen van andere retailers worden niet aanbevolen en hierdoor kan je garantie vervallen.

Snuffel door de winkel

Het maken van mijn reparatieafspraak ging vlot. De technicus was vriendelijk en ik heb veel over de vaatwasser geleerd.

Hoe maak ik een reparatieafspraak

Met een geldige garantie, kun je online of telefonisch een gratis reparatieafspraak maken. Wanneer je geen geldige garantie hebt, kun je een eenmalige reparatie kopen of je aansluiten bij ons Reparatie- en beschermingsprogramma met een dekking van 12 maanden.

Wasmachine

Ik heb garantie

Regel nu gratis uw reparatie.

Reparatie aanvragen
Reparateur

Ik wil graag mijn garantie verlengen

Kies voor zekerheid en verleng uw garantie. U kunt ons bellen op: 

0800 - 022 30 73
Reparateur

Ik heb geen garantie

U kunt kiezen een betalende reparatie te laten uitvoeren of lid te worden van ons Reparatie-en beschermingsprogramma, wat u maandelijks betaalt en dat u 12 maanden extra dekking geeft. Bel ons op:

0172 - 468 468

Onze belofte

Je kan erop vertrouwen dat wij elke dag de best mogelijke zorg aanbieden. Dat beloven we je. Onze technici kregen over het hele land een opleiding volgens uitzonderlijk hoge normen. Onze klantendienstmedewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en doeltreffend. Daarom zijn wij de experts die ervoor kunnen zorgen dat het opnieuw gesmeerd loopt in je huis. Je apparaten helpen van je huis je thuis te maken - en we streven er altijd naar dat zo te houden.