Boek een technicus

Stofzuiger defect?

In dat geval wordt het apparaat in onze werkplaats beoordeeld en gerepareerd. Voor stofzuigers tot 60 maanden (5 jaar) oud hanteren wij een tarief van € 60,- inclusief retourzending.

Je kunt de stofzuiger direct per post opsturen of via de winkel waar de aankoop is gedaan. Als je het apparaat zelf opstuurt, verzoeken we je bij de verzending een kopie van de aankoopnota, de klachtomschrijving, je naam, adresgegevens en telefoonnummer mee te sturen.

Je kunt het apparaat opsturen naar:
Electrolux Home Products (Nederland) B.V.
Afdeling werkplaats
Antwoordnummer 10317
2400 WB Alphen aan den Rijn

 

 

Waarom kiezen voor een reparatie tegen een vaste prijs?

Wij hebben alleen maar experts in dienst, die alles weten over jouw apparaat. Een Electrolux reparatie tegen een vaste prijs. Je weet meteen wat de reparatie zal kosten, geen verrassingen nadien. Onze erkende technici bieden een snelle, professionele service - klaar om je apparaat snel te repareren en alles weer soepel te laten werken.

 

Breid je garantie uit

Ieder apparaat heeft 2 jaar fabrieksgarantie. Sluit een aanvullende verzekering af voor meer gemoedsrust en bescherm je apparaten extra tegen technische storingen en schade.

Bekijk hier de garantievoorwaarden van onze fabrieksgarantie (geldig tot 2 jaar na aankoop het apparaat)

Ga je liever zelf aan de slag?

Wist je dat sommige problemen snel zelf op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder jouw probleem en gaan aan de slag.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten