M9OOEC01

Easy2Clean diepe bakplaat

Productdetails
€ 95
MerkNo Brand
ModelM9OOEC01
EAN-code7332543829248
Productdetails
Plaats voedsel direct op de Diepe Easy2Clean-bakplaat. De keramische coating hiervan zorgt ervoor dat voedsel niet aan de bakplaat blijft kleven, zodat er geen bakpapier of extra olie nodig is. De bakplaat kan eenvoudig worden gereinigd met een natte doek, warm water en wat afwasmiddel.
No Brand - Bakplaat oven - M9OOEC01
Nooit meer bakken met olie of bakpapier

En dankzij de keramische anti-aanbaklaag kun je desserts maken of vlees braden zonder bakpapier of extra olie. Door het unieke oppervlak glijdt het eten zo vanuit de bakplaat op je bord.

No Brand - Bakplaat oven - M9OOEC01
Je hebt alleen een doekje, water en afwasmiddel nodig om hem schoon te maken

Echt eenvoudig te reinigen. Dankzij de keramische coating blijft vet en vuil niet aan de bakplaat vastzitten, dus je hoeft niet meer te weken, te schrobben of agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken. Je hebt alleen een nat doekje, warm water en afwasmiddel nodig om hem weer schoon te krijgen.

No Brand - Bakplaat oven - M9OOEC01
Gaat lang mee en is milieuvriendelijk

Hij heeft een keramische XERADUR 2-coating van ILAG®, die milieuvriendelijk en niet giftig is. Omdat er geen synthetische PTFE- en PFOA-verbindingen in zitten, kun je veilig op hoge temperaturen bakken.

No Brand - Bakplaat oven - M9OOEC01
Een 40 mm diepe bakplaat met anti-aanbaklaag voor braden en bakken

Ook als je een hoge taart bakt, heb je geen bakpapier nodig voor deze bakplaat van 40 mm diep. Maak een heerlijke lasagne, malse BBQ-ribbetjes of een smeuïg veganistisch gerecht en maak je geen zorgen dat je heerlijke gerecht aan de bodem of zijkanten vast komt te zitten.

woman on couch with mobile phone
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en gidsen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen