EVM6E46Z

Magnetron met grill

Productdetails
€ 929
KleurZwart
Energie-efficiëntieklasseNo
Inbouwmaten hxbxd (mm)450x560x550
VerwarmingsfunctiesOntdooien met magnetronfunctie, Grill hoog met magnetronfunctie, Grill laag met magnetronfunctie, Grill, Vloeistoffen met magnetronfunctie, Smelten, Magnetronfunctie, Popcorn, Opwarmen met magnetronfunctie
ConnectivityNee
Aansluitwaarde (W)2100
Type timerEXPlore - led Touch Display
Netto ovenvolume (liter)42
Productdetails
Deze magnetron met grill is de snelle en eenvoudige manier om de meeste van uw favoriete gerechten te bereiden. Naast alles wat u van een traditionele magnetron verwacht, biedt de extra grillfunctie meer veelzijdigheid in uw keuken.
Snelle, gelijkmatige resultaten bij het opwarmen

Je favoriete gerechten worden gelijkmatig opgewarmd door de magnetron en het XL-draaiplateau. Het grote formaat zorgt dat ook grotere gerechten perfect worden gekookt, zonder de noodzaak voor handmatig omdraaien.

Ontdooi je etenswaren snel met onze ontdooifunctie

Je diepvriesproducten zijn snel klaar, dankzij de ontdooifunctie van de microgolf. Selecteer de ontdooifunctie en het gerecht wordt ontdooid, met behoud van de smaak en de consistentie.

Geniet van het EXPlore LED-display met snel reagerende aanraaktoetsen

Ontdek een nieuwe manier om je oven te ervaren met het responsieve EXPlore LED-display met aanraaktoetsen. De heldere interface geeft je snelle toegang en dynamische controle van bereidingstijd, temperatuur en andere functies.

Extra grote capaciteit van 42 liter

De magnetron heeft een extra grote capaciteit van 42 liter, in vergelijking met standaardmodellen van 26 liter. Het grotere formaat is handig voor grotere gerechten, zoals stoofschotels of lasagne. Gerechten voor het hele gezin, in één keer gekookt.

Electrolux - Inbouw magnetron - EVM6E46Z
Grill voor goudbruine resultaten

Van knapperig spek tot goudbruine mozzarella, haal meer uit uw grill dan ooit tevoren.  Perfect voor knapperige kippenvleugeltjes en halloumi die smelt in uw mond. 

woman on couch with mobile phone
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en gidsen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen