Productdetails

Of u nu zachte groente kookt, een rijkelijke ragout ontdooit of restjes opwarmt, onze magnetron 300 is een musthave voor in de keuken en de makkelijkste manier om dit voor elkaar te krijgen. Perfect voor multitasking of snel opwarmen.

Voordelen 

De magnetron - jouw culinaire snelweg

De magnetronfunctie is jouw eigen snelweg naar heerlijke gerechten. Met een simpele druk op de knop kun je chocolade smelten, je favoriete stoofpot ontdooien of restjes opwarmen, en dat alles in een mum van tijd. Het is de snelle en handige manier om smakelijke maaltijden te bereiden.

Ontdooi uw etenswaren snel met onze ontdooifunctie

Uw diepvriesproducten zijn snel klaar, dankzij de ontdooifunctie van de microgolf. Na selectie van het soort voedsel en het gewicht berekent de microgolf automatisch de tijd die nodig is. Vervolgens wordt het gerecht ontdooid, met behoud van de smaak en de consistentie.

Eenvoudige timing, geweldige resultaten

Laat je gerecht nooit te gaar worden in de magnetron met onze eenvoudig in te stellen timer. Voer in hoelang je de magnetron wilt laten werken en hij zal automatisch uitschakelen wanneer de tijd verstreken is. Als je er niet tevreden mee bent, kun je eenvoudig extra tijd toevoegen met één druk op de knop.

Smakelijke resultaten met automatische programma´s

Gebruik de magnetron zonder vergissingen met onze automatische programma-instellingen. Heel eenvoudig te activeren door u uit een aantal opties te laten kiezen. Hij zal automatisch het juiste vermogen voor uw gerecht instellen om koken in de magnetron makkelijker en smakelijker te maken dan ooit tevoren.

Accessoires 

Ondersteuning 

Wist u dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder uw probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en gidsen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyElectrolux Reserveonderdelen en accessoires Support
woman on couch with mobile phone