LFV439K

700 serie - Schouwafzuigkap 90 cm met Hob2Hood

Productdetails
€ 849
InstallatieSchouwafzuigkap
Breedte (cm)90
Afzuigkracht, max. (m³/u)615
Geluidsniveau (max./min.) dB(A)62 / 51
Hob2Hood®
Hob2Hood®
Wasbaar filter
Wasbaar filter
Productdetails
De Hob2Hood® controleert automatisch de instellingen van de afzuigkap. Tijdens het koken past de ventilator zich aan als je de instelling van de zone aanpast of meer dan één zone inschakelt. Je kunt je zo beter concentreren op het bereiden van heerlijke gerechten.
Electrolux - Zwarte afzuigkap - LFV439K
Hob2Hood® voor puur gemak

De Hob2Hood®-functie koppelt uw kookplaat draadloos aan uw afzuigkap. Begin met koken en de afzuigkap zal de instellingen automatisch aanpassen, zodat je de beste afzuiging geniet, gebaseerd op het gekozen vermogen van de kookplaat. Hij verricht het zware werk, zodat je jouw gedachten, en handen, bij jouw bereiding kunt houden.

Electrolux - Zwarte afzuigkap - LFV439K
Houd de lucht in de keuken schoon met deze krachtige afzuigkapmotor

Deze krachtige, geavanceerde afzuigkap garandeert dat je keuken vrij van ongewenste kookdampen en -geurtjes blijft. De lucht wordt snel en efficiënt gereinigd

Electrolux - Zwarte afzuigkap - LFV439K
Lange levensduur en geweldige verlichting – kies voor LED-verlichting

Geniet van uitstekende verlichting tijdens het koken. Onze LED-verlichting gebruikt veel minder energie dan andere lampen en biedt uitzonderlijke zichtbaarheid in de keuken, zodat je met meer vertrouwen en veelzijdigheid kunt koken.

Electrolux - Zwarte afzuigkap - LFV439K
Prestatiegerichte vetfilter

De prestatiegerichte vetfilter behoedt de lucht in uw keuken voortdurend door deze schoon te houden. Deze neemt het door het koken gevormde vet efficiënt op. En omdat deze volledig wasbaar is, wordt de levensduur van uw afzuigkap verlengd. Geniet nog langer van een frisse keuken.

Electrolux - Zwarte afzuigkap - LFV439K
Een nauwkeuriger kookproces

Een elegant glazen paneel combineert de instellingen van de afzuigkap voor een snelle en effectieve ventilatie in de keuken. Absolute nauwkeurigheid met één druk op de knop.

woman on couch with mobile phone
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en gidsen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen