Productdetails

Geniet van de vele voordelen van een inductiekookplaat die past in een kast van 60 cm met een ingebouwde afzuigkap voor een optimale luchtstroom. De 600 Bridge kookplaat met afzuiging heeft ook een brugfunctie, waardoor je 2 kookzones combineert tot één groter gebied.

Voordelen 

Profiteer van meer keuzevrijheid in de inrichting van je keuken

Geniet van de vele voordelen van een inductiekookplaat die in een 60 cm kastje past, inclusief een ingebouwde afzuiging voor optimale luchtstroom. De 600 Bridge-kookplaat met afzuiging heeft ook een brugfunctie, waarmee je 2 kookzones kunt combineren tot één grotere zone.

Maak een groter kookoppervlak met de brugfunctie

Druk gewoon op de knop om twee kookzones aan elkaar te verbinden voor meer oppervlakte. De brugfunctie is een snelle, handige manier om met gemak groter kookgerei zoals planchas te hanteren.

4 individuele zonebedieningen voor meer flexibiliteit

Met 4 individuele zonebedieningen kun je 4 verschillende kookzones bedienen en voor elk ervan afzonderlijke timers instellen. De belangrijkste functies zijn 9 vermogensniveaus, een powerboostfunctie, active touch, kinderslot en automatische afzuigbediening.

Long-Life Carbon filter – eenvoudig te verwijderen en schoon te maken

Verwijder en reinig eenvoudig het Long-Life Carbon filter om de lucht in je keuken fris te houden. Gewoon in de vaatwasser reinigen om de levensduur van het filter tot 8 keer te verlengen voor meermalig gebruik.

Automatic Extractor Control – past zich aan terwijl je kookt

Automatic Extractor Control laat de kookplaat automatisch de afzuiging inschakelen en sturen, afhankelijk van je kookactiviteiten. Zo blijft je keuken fris en kun jij je aandacht bij het koken houden.

Accessoires 

Ondersteuning 

Wist u dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder uw probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en gidsen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyElectrolux Reserveonderdelen en accessoires Support
woman on couch with mobile phone