LFP326W

300 serie LEDLights - Vlakscherm afzuigkap 60 cm

Productdetails
€ 249
InstallatieVlakschermafzuigkap
Breedte (cm)60
Afzuigkracht, max. (m³/u)330
Geluidsniveau (max./min.) dB(A)64 / 45
Wasbaar filter
Wasbaar filter
Productdetails
Onze afzuigkap met LED-verlichting gebruikt veel minder energie dan andere verlichting en heeft een veel langere verwachte levensduur. Deze efficiënte verlichting garandeert uitzonderlijke zichtbaarheid tijdens het koken, zodat je alles kunt doen wat je wilt.
Electrolux - Inbouw afzuigkap - LFP326W
Lange levensduur en geweldige verlichting – kies voor LED-verlichting

Geniet van uitstekende verlichting tijdens het koken. Onze LED-verlichting gebruikt veel minder energie dan andere lampen en biedt uitzonderlijke zichtbaarheid in de keuken, zodat je met meer vertrouwen en veelzijdigheid kunt koken.

Electrolux - Inbouw afzuigkap - LFP326W
Vermindert kookluchtjes effectief

Met deze efficiënte afzuigkap krijg je een schonere omgeving om in te koken, te eten en te ontspannen. De betrouwbare motor van de afzuigkap vermindert kookluchtjes effectief, zodat tijd in de keuken doorbrengen veel fijner is.

Standaard vetfilter voor een schone keuken

Dankzij ons betrouwbaar vetfilter kunt u altijd genieten van een schone kookruimte. Wanneer een nieuw filter nodig is, kan het gemakkelijk worden gereinigd of vervangen. Uw keuken zal langer proper blijven.

Afzuigkapregeling met één druk op de knop

Geniet van volledige afzuigkapregeling met één druk op de knop. Het afzuigkapvermogen wordt eenvoudig met een druk verhoogd of verlaagd, zodat u een heldere kookomgeving kunt beleven.

Electrolux - Inbouw afzuigkap - LFP326W
Snelle en gemakkelijke Best-In-Class installatie

PerfectFit-oplossingen bieden gebruikersvriendelijke vervanging van je huidige afzuigkap. En met 25% minder montagestappen met gereedschapvrije opties, voor snelle, accurate en Best-In-Class installatie van je nieuwe afzuigkap.

woman on couch with mobile phone
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en gidsen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen