Productdetails

De 600 Bridge met kookplaat met afzuiging is een inductiekookplaat met een krachtige ingebouwde afzuigkap voor meer vrijheid bij je keukenplanning. De brugfunctie kan 2 kookzones combineren tot één grote zone voor pannen zoals plancha's.

Voordelen 

Electrolux - Kookplaat met afzuiging - KCD83443CK

Voeg zones samen voor met de brugfunctie

Met de brugfunctie kun je twee afzonderlijke kookzones samenvoegen om één groot oppervlak te creëren. Met de temperatuur- en tijdinstellingen die automatisch worden afgestemd, is dit ideaal voor grillplaten of stoofpannen.

Electrolux - Kookplaat met afzuiging - KCD83443CK

4 individuele zone-regelingen voor meer controle tijdens het koken

Vlotte bediening van 4 verschillende kookzones met voor elk aparte timers dank zij de 4 individuele zone-regelingen. Elke zone heeft 9 vermogensniveaus, met ook andere functies zoals power boost, active touch, kinderslot en Hob2Hood®-bediening.

Electrolux - Kookplaat met afzuiging - KCD83443CK

Het vetfilter – eenvoudig om te reinigen, voor een schonere lucht in de keuken

Het vetfilter werd zo ontworpen dat het gemakkelijk verwijderd en in de vaatwasser gereinigd kan worden, en zorgt voor frisse lucht in je keuken en voor een langere levensduur van de ventilator.

Electrolux - Kookplaat met afzuiging - KCD83443CK

De afzuigkap past zich automatisch aan met de automodus

Houd je aandacht bij het koken met een afzuigkap die zich automatisch aanpast als je het vermogensniveau verhoogt of verlaagt. Dankzij de automodus afzuigtechnologie kun je je op jouw eten concentreren, terwijl je kookplaat en afzuigkap naadloos voor jou samenwerken.

Electrolux - Kookplaat met afzuiging - KCD83443CK

Snel schone keukenlucht met de Boost-functie

Druk op de Boost-functie op de afzuigkap voor onmiddellijke krachtige afzuiging. Het wordt gedurende 10 minuten geactiveerd en reinigt de keukenlucht efficiënt van overtollige dampen en stoom.

Accessoires 

Ondersteuning 

Wist u dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder uw probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en gidsen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyElectrolux Reserveonderdelen en accessoires Support
woman on couch with mobile phone