Productdetails

Gas Speed Burners maken snel en efficiënt koken mogelijk. In tegenstelling tot normale gaskookplaten, gebruiken Speed Burners 20% minder energie. Ze kunnen ook de vlam op een accurate manier naar de onderkant van je potten en pannen sturen, zodat ze snel worden opgewarmd.

Voordelen 

Powerful Wok voor vollere smaak

Geef de smaak van je eten een boost met onze Powerful Wok-brander. Deze biedt extra hitte, perfect voor het dichtschroeien van verse garnalen in een roerbakschotel of het maken van pasta’s voor een overheerlijke curry. Kook met heerlijke smaken met de krachtige hitte van onze brander.

Kook als een professional met gietijzeren roosters voor je pannen

Geef je kookplaat een professionele uitstraling met onze gietijzeren roosters voor je pannen. Deze stevige ondersteuning biedt een stabiele basis voor je kookkunsten. Ze gaan jarenlang mee dankzij het duurzame materiaal.

Electrolux - Gaskookplaat - KGS7566SX

Veiligheid komt eerst

Onze gaskookplaat is uitgerust met een automatische veiligheidsfunctie die het gas uitschakelt als de vlam per ongeluk uitvalt.

Ondersteuning 

Wist u dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder uw probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en gidsen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyElectrolux Reserveonderdelen en accessoires Support
woman on couch with mobile phone