EIS624

700 serie SenseBoil - Inductiekookplaat, 60 cm

Productdetails
€ 849
Kookveldinductie
Buitenmaten bxd (mm)590x520
Inbouwmaten hxbxd (mm)44x560x490
KleurZwart
Kader1 facetrand
Installatie mogelijk boven vaatwasserJa
Installatie mogelijk boven onderbouwkoelkastJa
Lengte aansluitsnoer (m)1.5
Productdetails
De 700 SenseBoil®-inductiekookplaat houdt je kokende water in de gaten. Het past automatisch de temperatuurinstellingen aan door te beoordelen wanneer het water bijna op het kookpunt is en reduceert de rijzende bellen tot een rustig bubbelen. Zodat jij je kunt concentreren op het maken van heerlijke gerechten in plaats van kijken of het water kookt.
Electrolux - Inductiekookplaat - EIS624
Met de Boil Sensor heb je kokend water onder controle

De Boil Sensor merkt op wanneer het water in je pan het kookpunt bereikt. De kook-sudder functie past automatisch de temperatuur aan om die opstijgende luchtbellen te verminderen tot een gecontroleerd sudderen. Dat geeft je meer tijd om andere gerechten te maken.

Electrolux - Inductiekookplaat - EIS624
Hob2Hood® voor puur gemak

De Hob2Hood®-functie koppelt jouw kookplaat draadloos aan jouw afzuigkap. Begin met koken en de afzuigkap zal de instellingen automatisch aanpassen, zodat je de beste afzuiging geniet, gebaseerd op het gekozen vermogen van de kookplaat. Hij verricht het zware werk, zodat je jouw gedachten, en handen, bij jouw bereiding kunt houden. 

Electrolux - Inductiekookplaat - EIS624
Directe aanraakbediening voor elke zone

Pas de temperatuurinstellingen van jouw kookplaat eenvoudig aan met onze directe aanraakbediening. Iedere kookzone heeft een individuele bediening, waardoor de warmte-instellingen makkelijk te zien en te wijzigen zijn. En omdat het een glad oppervlak is, is het eenvoudig te reinigen.

Electrolux - Inductiekookplaat - EIS624
Aangepast op de maat van jouw pan met de automatisch aanpassende Infinite-zones

De Infinite automatisch aanpassende kookzones stellen zich af op de maat van jouw pannen zodra deze hierop worden neergezet. De zones bieden volledige dekking voor welke pan ook, waardoor de warmte wordt geleverd zonder verlies van prestaties. Geniet van nauwkeurig en efficiënt koken met onze automatisch aanpassende zones.

Intense warmte, in een mum van tijd met PowerBoost

Activeer de PowerBoost-functie voor een directe warmtestoot tijdens de bereiding. Ideaal om gerechten sneller te bereiden. Je kunt sneller dan ooit water koken en pannen in een mum van tijd verhitten.

woman on couch with mobile phone
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en gidsen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen