Productdetails

De 700 SenseBoil®-inductiekookplaat houdt je kokende water in de gaten. Het past automatisch de temperatuurinstellingen aan door te beoordelen wanneer het water bijna op het kookpunt is en reduceert de rijzende bellen tot een rustig bubbelen. Zodat jij je kunt concentreren op het maken van heerlijke gerechten in plaats van kijken of het water kookt.

Voordelen 

Met de Boil Sensor heb je kokend water onder controle

De Boil Sensor merkt op wanneer het water in je pan het kookpunt bereikt. De kook-sudder functie past automatisch de temperatuur aan om die opstijgende luchtbellen te verminderen tot een gecontroleerd sudderen. Dat geeft je meer tijd om andere gerechten te maken.

Hob2Hood® voor puur gemak

De Hob2Hood®-functie koppelt jouw kookplaat draadloos aan jouw afzuigkap. Begin met koken en de afzuigkap zal de instellingen automatisch aanpassen, zodat je de beste afzuiging geniet, gebaseerd op het gekozen vermogen van de kookplaat. Hij verricht het zware werk, zodat je jouw gedachten, en handen, bij jouw bereiding kunt houden. 

Voeg zones samen voor meer kookruimte met de brugfunctie

De brugfunctie laat je twee afzonderlijke kookzones samenvoegen om één enkel groot oppervlak te creëren. Met de temperatuur- en tijdinstellingen die automatisch worden afgestemd, is dit ideaal voor grillplaten of stoofpannen.

Directe aanraakbediening voor elke zone

Pas de temperatuurinstellingen van jouw kookplaat eenvoudig aan met onze directe aanraakbediening. Iedere kookzone heeft een individuele bediening, waardoor de warmte-instellingen makkelijk te zien en te wijzigen zijn. En omdat het een glad oppervlak is, is het eenvoudig te reinigen.

Aangepast op de maat van jouw pan met de automatisch aanpassende Infinite-zones

De Infinite automatisch aanpassende kookzones stellen zich af op de maat van jouw pannen zodra deze hierop worden neergezet. De zones bieden volledige dekking voor welke pan ook, waardoor de warmte wordt geleverd zonder verlies van prestaties. Geniet van nauwkeurig en efficiënt koken met onze automatisch aanpassende zones.

Accessoires 

Ondersteuning 

Wist u dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder uw probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en gidsen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyElectrolux Reserveonderdelen en accessoires Support
woman on couch with mobile phone