KODGH40BK

600 serie SteamBake - Heteluchtoven met stoomondersteuning

Productdetails
€ 649
ReinigingAqua Clean Enamel
Capaciteit (l)65
DisplayLED
SteamBake-functie
SteamBake-functie
Multilevel Cooking
Multilevel Cooking
Grill
Grill
Productdetails
Door stoom toe te voegen, kun je thuis heerlijke muffins en perfecte taarten maken met de 600 SteamBake Oven. Je kunt genieten van geroosterde kip, lasagne en vis met gelijkmatige kookresultaten. Voor knapperige korsten en luchtigheid vanbinnen met één druk op de knop.
Electrolux - Inbouwoven - KODGH40BK
SteamBake voor heerlijk gebak

Met SteamBake behaal je thuis bakresultaten zoals in een bakkerij, met één druk op de toets. Vochtigheid zorgt ervoor dat deeg volledig rijst, met een heerlijk zachte binnenkant als gevolg, terwijl droge hitte rijkelijke, glanzende korsten creëert. Geniet niet alleen van heerlijk gebak, maar ook van geroosterde kip en knapperige vis. 

Electrolux - Inbouwoven - KODGH40BK
Eenvoudig schoonmaken met AquaClean

Schoonmaken na het koken hoeft geen vervelend karwei te zijn, want onze oven reinigt met de kracht van vocht. AquaClean verdampt het water onder in de oven. De stoom weekt het hardnekkige vet en achterblijvende resten van het oppervlak los. Zo is een natuurlijke schoonmaak zo gebeurd.

Electrolux - Inbouwoven - KODGH40BK
Nauwkeurige instellingen met onze led-timerweergave

Met onze led-timerweergave kunt u eenvoudig uw gerechten volgen. U kunt de exacte bereidingstijden instellen en de gerechten tijdens het koken in de gaten houden. Het geeft u een moeiteloze controle over de oven. Zo kunt u zich concentreren op het ontplooien van uw culinaire creativiteit.

Electrolux - Inbouwoven - KODGH40BK
Snel en effectief, Even Cooking

Ons Even Cooking-systeem laat de warmte door de hele oven circuleren, waardoor alles gelijkmatig gaar wordt. Uw gerecht hoeft niet meer te worden omgedraaid. Onze technologie zorgt ervoor dat uw oven sneller opwarmt en u tijd en energie bespaart.

Electrolux - Inbouwoven - KODGH40BK
Grill voor goudbruine resultaten

Van knapperig spek tot goudbruine mozzarella, haal meer uit uw grill dan ooit tevoren.  Perfect voor knapperige kippenvleugeltjes en halloumi die smelt in uw mond. 

woman on couch with mobile phone
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en gidsen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen