Productdetails

IJsvorming tegenhouden was nog nooit zo gemakkelijk, als met het geïntegreerde LowFrost 600-systeem. Het helpt ijsafzetting te verminderen, zodat je de vriezer minder vaak hoeft te ontdooien.

Voordelen 

Minder onderhoud van de diepvriezer, met LowFrost

Het geïntegreerde LowFrost-systeem houdt de temperatuur van uw diepvriezer op peil om de vorming van ijs te voorkomen. Voor betere prestaties en minder onderhoud.

OptiSpace heeft een ruim interieur voor boodschappen

Onze diepvriezer met OptiSpace biedt veel opbergmogelijkheden, zowel bovenop als tussen de schappen. En als je nog meer ruimte nodig hebt, kunnen de lades gemakkelijk verwijderd worden om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Selecteer de instellingen van de koelkast met Electronic Control

Electronic Controls geeft je de mogelijkheid om de instellingen en de interne temperatuur van de vriezer te regelen.

Behoud de perfecte textuur met FastFreeze

Het FastFreeze systeem vriest verse levensmiddelen snel in, zodat vitaminen, texturen, smaken, en alle gezonde eigenschappen beter bewaard blijven.

Betrouwbare leggers met veiligheidsglas

De sterke leggers in de diepvriezer zijn gemaakt van veiligheidsglas, dat bekend staat om zijn duurzaamheid. En als er per ongeluk is gemorst, kan dit eenvoudig worden schoongemaakt met een vochtige doek.

Accessoires 

Ondersteuning 

Wist u dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder uw probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten