Productdetails

De 600 serie TwinTech® NoFrost koel-vriescombinatie beschermt de smaken in elk ingrediënt. Het dubbele koelingssysteem zorgt ervoor dat de vriezer vorstvrij blijft, en zorgt voor optimale luchtvochtigheid in de koelkast om te voorkomen dat voedsel uitdroogt.

Voordelen 

TwinTech® NoFrost: houdt voedsel gehydrateerd en sappig

TwinTech® NoFrost heeft een geavanceerd, dubbel koelsysteem voor de koelkast en vriezer. Deze technologie zorgt dat de vriezer vorstvrij blijft en dat er een optimale luchtvochtigheid in de koelkast heerst, om te voorkomen dat voedsel uitdroogt.

Tien jaar garantie op de compressor

Ervaar totale gemoedsrust wetende dat de compressor een garantie van tien jaar heeft. De garantie dekt eventuele schade met inbegrip van arbeidskosten, transportkosten, kosten voor het verwijderen en bijvullen van gas of algemeen onderhoud.

Precieze voedselbewaring met Internal Electronic Control

Controleer de bewaaromstandigheden van je voedingswaren met Internal Electronic Control. De LED-indicatoren tonen je de temperatuur en instellingen in één oogopslag waardoor geen giswerk nodig is.

Behoud de structuur in perfecte staat, met FastFreeze

Het FastFreeze-systeem vriest verse voedingsmiddelen snel in, zodat vitaminen, texturen, smaken en alle gezonde eigenschappen beter behouden blijven.

Hoogwaardige LED-koelkastverlichting

Geniet van een uitstekend gezichtsveld met de geïntegreerde LED-verlichting van onze koelkast. De discrete, energiezuinige lampen schijnen een helder licht over de hele ruimte. Verbruikt tien keer minder energie dan standaard verlichtingen.

Accessoires 

Ondersteuning 

Wist u dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder uw probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en gidsen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyElectrolux Reserveonderdelen en accessoires Support
woman on couch with mobile phone