Productdetails

De lade van de 700 MaxiFlex-vaatwasser laat uw creativiteit de vrije loop om alle kookgerei in uw keuken te gebruiken. U kunt de lay-out aanpassen om elk item, van bestek tot omvangrijk kookgerei, een plaats te geven.

Voordelen 

Al je bestek, in één keer afgewassen met MaxiFlex

De MaxiFlex-lade is ontworpen voor bestek en keukengerei in alle soorten en maten. Of het nu gaat om grote voorwerpen of dingen met een onregelmatige vorm, dankzij de aanpasbare scheidingswanden en de diepe lade kan alles moeiteloos worden geladen.

QuickLift – pas de hoogte van de korf aan, zelfs met een volledige lading

Laad de vaat gemakkelijk in of uit met de QuickLift-korf. Zelfs als de bovenste korf vol is, stelt het QuickLift-systeem je in staat om de korf snel omhoog en omlaag te brengen om borden en keukengerei van allerlei vormen en maten erin te passen.

Drie keer betere droging met AirDry

De nieuwe AirDry-technologie maakt gebruik van de natuurlijke luchtstroom om de droogcyclus te voltooien, waardoor tot wel drie keer betere prestaties worden geleverd dan in gesloten systemen. De deur opent tegen het einde van de cyclus 10 cm, waardoor er lucht circuleert voor optimale droogresultaten.

Eenvoudige installatie, PerfectFit

Met de PerfectFit-glijscharnieren was het nog nooit zo makkelijk uw nieuwe vaatwasser te installeren. De scharnieren zijn geschikt voor alle machinehoogtes en de plint hoeft niet eens aangepast te worden. Je kunt erop vertrouwen dat uw machine perfect in jouw keuken past.

Accessoires 

Ondersteuning 

Wist u dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder uw probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en gidsen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyElectrolux Reserveonderdelen en accessoires Support
woman on couch with mobile phone