Productdetails

Onze vaatwassertechnologie AirDry voltooit iedere cyclus met frisse lucht, die een drie keer betere prestatie levert dan systemen met gesloten deur. De deur opent automatisch tijdens de droogfase en de lucht laat borden en bestek volledig drogen.

Voordelen 

Electrolux - Inbouw vaatwasser - KEAD7200L

Drie keer betere droging met AirDry

De nieuwe AirDry-technologie maakt gebruik van de natuurlijke luchtstroom om de droogcyclus te voltooien, waardoor tot wel drie keer betere prestaties worden geleverd dan in gesloten systemen. De deur opent tegen het einde van de cyclus 10 cm, waardoor er lucht circuleert voor optimale droogresultaten.

Electrolux - Inbouw vaatwasser - KEAD7200L

AutoSense, de slimme keuze

Geniet telkens weer met het AutoSense-programma van een volledig op maat aangepaste vaatwascyclus. Slimme sensoren passen automatisch de tijd, temperatuur en het waterverbruik aan afhankelijk van de reinigingsbehoefte van iedere vaat. De efficiëntste was voor de beste resultaten.

Electrolux - Inbouw vaatwasser - KEAD7200L

Eenvoudige installatie, PerfectFit

Met de PerfectFit-glijscharnieren was het nog nooit zo makkelijk uw nieuwe vaatwasser te installeren. De scharnieren zijn geschikt voor alle machinehoogtes en de plint hoeft niet eens aangepast te worden. Je kunt erop vertrouwen dat uw machine perfect in jouw keuken past.

Accessoires 

Ondersteuning 

Wist u dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder uw probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Ben je al eigenaar van dit product?

Registreer je product om je productervaring te optimaliseren. Of vind eenvoudig de reserveonderdelen en accessoires die je nodig hebt via onderstaande links.

Product registreren Reserveonderdelen en accessoires Support
view of beach, cliffs and breaking waves