Productdetails

De 600 serie SatelliteClean® vaatwasser heeft een innovatieve sproeiarm die een 3x beter sproeibereik biedt dan het standaardsysteem. Reinigt gegarandeerd tot in alle hoeken, zodat ook dicht op elkaar geplaatst vaatwerk grondig gereinigd wordt.

Voordelen 

SatelliteClean®. Volledig reinigen. Zonder extra water te gebruiken

Vaatwerk wordt smetteloos schoon met de SatelliteClean®, die tot 3x beter presteert dan de standaardvaatwasser. Dankzij de dubbelroterende arm die de sproeihoek constant wijzigt, worden ook grote artikelen grondig gereinigd.

Drie keer betere droging met AirDry

De nieuwe AirDry-technologie maakt gebruik van de natuurlijke luchtstroom om de droogcyclus te voltooien, waardoor tot wel drie keer betere prestaties worden geleverd dan in gesloten systemen. De deur opent tegen het einde van de cyclus 10 cm, waardoor er lucht circuleert voor optimale droogresultaten.

QuickLift - verander de hoogte van de mand, zelfs wanneer deze volledig beladen is

Of je nu de vaat in- of uitruimt, je doet dit comfortabel met de QuickLift-korf. Zelfs wanneer de bovenste korf volledig gevuld is, kun je met het QuickLift-systeem jouw rek snel omhoog en omlaag brengen, zodat er serviesgoed en keukengerei van verschillende vormen en maten in passen.

Maak de borden snel schoon

Bespaar tijd met het snelle wasprogramma. Zo snel mogelijk plezier van schone borden

Verzeker je van de beste prestaties, met machineonderhoud

Laat je vaatwasser optimaal presteren met de cyclus voor machineonderhoud. Het speciaal ontworpen programma en afwasmiddel werken samen om kalkaanslag en vetophoping te voorkomen, zodat je langer kunt genieten van betere afwasresultaten.

Accessoires 

Ondersteuning 

Wist u dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder uw probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en gidsen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyElectrolux Reserveonderdelen en accessoires Support
woman on couch with mobile phone