Productdetails

Onze vaatwassertechnologie AirDry voltooit iedere cyclus met frisse lucht, die een drie keer betere prestatie levert dan systemen met gesloten deur. De deur opent automatisch tijdens de droogfase en de lucht laat borden en bestek volledig drogen.

Voordelen 

Drie keer betere droging met AirDry

De nieuwe AirDry-technologie maakt gebruik van de natuurlijke luchtstroom om de droogcyclus te voltooien, waardoor tot wel drie keer betere prestaties worden geleverd dan in gesloten systemen. De deur opent tegen het einde van de cyclus 10 cm, waardoor er lucht circuleert voor optimale droogresultaten.

Snel en efficiënt

Uw nieuwe tijdbespaarder. Als u weinig vaat heeft, biedt ons snelle wasprogramma van 30 minuten de beste oplossing. En dat allemaal zonder op resultaten in te boeten. Voor de beste wasresultaten - snel.

Verzeker je van de beste prestaties, met machineonderhoud

Laat je vaatwasser optimaal presteren met de cyclus voor machineonderhoud. Het speciaal ontworpen programma en afwasmiddel werken samen om kalkaanslag en vetophoping te voorkomen, zodat je langer kunt genieten van betere afwasresultaten.

AutoSense, de slimme keuze

Geniet telkens weer met het AutoSense-programma van een volledig op maat aangepaste vaatwascyclus. Slimme sensoren passen automatisch de tijd, temperatuur en het waterverbruik aan afhankelijk van de reinigingsbehoefte van iedere vaat. De efficiëntste was voor de beste resultaten.

Accessoires 

Ondersteuning 

Wist u dat sommige problemen snel op te lossen zijn, zonder het maken van een afspraak? Zoek hieronder uw probleem op om te starten.

Geen resultaten gevonden

Zoekresultaten
Heb je dit product al?

Registreer je producten bij MyElectrolux en je hebt alles wat je nodig hebt op één plek.

  • Snelle ondersteuning en service
  • Toegang tot handleidingen en gidsen
  • Speciale aanbiedingen en kortingen
Meld je aan bij MyElectrolux Reserveonderdelen en accessoires Support
woman on couch with mobile phone